Интересни факти

Loading...

Ензимите са биологични почистващи вещества, които действат специално върху определени видове петна. Има различни типове ензими, всеки от които е специализиран в отстраняването на определени петна и замърсявания (мазнина, нишесте, протеин...). Всеки ензим, съдържащ се във формулите на Persil, действа като катализатор и се активира повече от веднъж по време на цикъла на изпиране, за да премахне напълно всички частици от замърсяванията. Дори при ниски температури. Независимо от тяхната концентрация, ензимите трябва да бъдат указани на опаковката в съответствие с Регламента на ЕС относно детергентите.

Повече за ензимите на Persil

Основните ензими, които се използват във формулите на Persil, са протеаза, амилаза и целулаза.

 

Протеаза

Отстранява замърсявания на базата на протеини – от яйца, кръв и мляко

 

Амилаза

Отстранява петна на базата на захар и скорбяла – от паста, картофи, ориз и зърнени продукти

 

Целулаза

Изглажда тъканите и се грижи за цветовете, белотата и предотвратява образуването на топченца

Как използваме ензимите?

Loading...

Persil неотклонно разработва съвременни ензими, за да следва променящите се навици в обществото и ефективно да премахва дори и най-новите видове петна. Активните ензими при студени условия допълнително помагат за отстраняването на петна вече и при ниски температури на пране: 20 °C или 30 °C.

Открийте това, което е най-подходящо за Вашите нужди

Натурални съставки

Persil работи непрекъснато върху устойчиви решения. Разгледайте иновациите – Persil Green Power – 100% ефективност на почистването, толкова зелено, колкото никога досега.

Чувствителна кожа

Продуктите Persil Sensitive са разработени за хора с чувствителна кожа. Позиционирани като особено съвместими с кожата препарати, формулите им съдържат специално разработени аромати, които са подходящи за хора с кожни алергии и нямат оцветители.

Хигиенична чистота

Чистото пране допринася за по-здравословна среда за Вас и Вашето семейство. Със своята технология Deep Clean продуктите на Persil ще поддържат Вашето пране хигиенично чисто.