Интересни факти

surfactants
Loading...

Повърхностноактивните вещества са основните компоненти на повечето перилни и почистващи препарати. Те отстраняват петната и замърсяванията от дрехите и гарантират, че замърсяванията ще бъдат премахнати заедно с водата от прането.

Повече за повърхностноактивните вещества на Persil

В продуктите с марката Persil се използват две групи повърхностноактивни вещества:

 

Анионни повърхностноактивни вещества

Ефективни за почистване на маслосъдържащи замърсявания и маслосъдържащи глинести замърсявания

 

Нейонни повърхностноактивни вещества

Отлични при отстраняването на наслоени мазнини

Как използваме повърхностноактивните вещества?

Loading...

За искряща и продължителна чистота: Persil използва повърхностноактивни вещества, за да обезпечи най-добрите резултати от пране, които очаквате от перилния препарат, на който сте се доверили. Всички наши повърхностноактивни вещества са напълно биоразградими.

 

Повърхностноактивните вещества могат да бъдат на нефтена основа или да бъдат с естествен произход (напр. от масло от палмови ядки). Ако като основа се използва масло от палмови ядки, ние гарантираме, че това масло се получава по екологичен начин съгласно модела на равновесие на материалите RSPO до края на 2020 г. като част от нашия ангажимент за по-чист свят. 

Открийте това, което е най-подходящо за Вашите нужди

Натурални съставки

Persil работи непрекъснато върху устойчиви решения. Разгледайте иновациите – Persil Green Power – 100% ефективност на почистването, толкова зелено, колкото никога досега.

Чувствителна кожа

Продуктите Persil Sensitive са разработени за хора с чувствителна кожа. Позиционирани като особено съвместими с кожата препарати, формулите им съдържат специално разработени аромати, които са подходящи за хора с кожни алергии и нямат оцветители.

Хигиенична чистота

Чистото пране допринася за по-здравословна среда за Вас и Вашето семейство. Със своята технология Deep Clean продуктите на Persil ще поддържат Вашето пране хигиенично чисто.