Интересни факти

surfactants
Loading...

Полимерите в перилните препарати имат различни важни функции и често правят възможен специалния ефект на перилните препарати.

Повече за полимерите на Persil

Най-често използваните полимери във формулите на Persil са:

 

Средства против повторно отлагане

Поддържат разтворените замърсявания стабилни в перилния разтвор, като възпрепятстват тяхното повторно отлагане по тъканите. Те подпомагат също и предотвратяването на посивяването на тъканите.

 

Противопенни средства

Подпомагат поддържането на контрола върху образуването на пяна или разливането на вода от пералните, ако се използва твърде голямо количество перилен препарат.

 

Инхибитори на прехвърлянето на багрила

Поддържат стабилно отделеното в перилния разтвор багрило и възпрепятстват повторното отлагане на багрилото върху други тъкани и образуването на цветни петна. Те са стандартни компоненти на всички ефективни перилни препарати за цветно пране.

 

Функционални полимери

В допълнение към повърхностноактивните вещества някои продукти на Persil съдържат полимери за специални цели, напр. отстраняване на петната от дълбочината на тъканта или за по-добър блясък.

 

Полимери, освобождаващи замърсяванията

Абсорбират се от влакната по време на пране и създават предпазен слой. Отстраняването на мазни петна в случай на ново замърсяване е много подобрено.

 

Средства за контрол на вискозитета

Контролират вискозитета на геловете Persil.

Как използваме полимерите?

Loading...

Persil използва различни полимери за постигане на различни свойства на продукта. Те предотвратяват например повторното отлагане на замърсяванията по нишките, възпрепятстват пренасянето на цветовете или дори по-дълбокото проникване на замърсяването. Много полимери са лесно биоразградими, но някои не са, за съжаление. Тъй като при разработването на нашите продукти непрекъснато се стремим да подобряваме формулите и техния екологичен отпечатък, ние се стремим да заменим полимерите с по-лесно биоразградими там, където може да се осигури подобна ефективност.

Открийте това, което е най-подходящо за Вашите нужди

Натурални съставки

Persil работи непрекъснато върху устойчиви решения. Разгледайте иновациите – Persil Green Power – 100% ефективност на почистването, толкова зелено, колкото никога досега.

Чувствителна кожа

Продуктите Persil Sensitive са разработени за хора с чувствителна кожа. Позиционирани като особено съвместими с кожата препарати, формулите им съдържат специално разработени аромати, които са подходящи за хора с кожни алергии и нямат оцветители.

Хигиенична чистота

Чистото пране допринася за по-здравословна среда за Вас и Вашето семейство. Със своята технология Deep Clean продуктите на Persil ще поддържат Вашето пране хигиенично чисто.