Лоялни партньори на Persil

Известни фирми и водещи марки отдавна подкрепят марката Persil. Много сме щастливи, че получаваме тази подкрепа и бихме искали да представим на тази страница фирмите, които са наши партньори.

Научете повече за нашите партньори:

Bosch: www.bosch-home-com

Siemens: www.siemens-home-bsh-group.com

Lindner: www.lindner.de

 Лоялни партньори на Persil

Грижа за прането с Bosch

В продължение на 75 години марката Bosch означава капацитет за развитие, техническо качество и надеждност в областта на битовите уреди.

Невъзможно е да си представим съвременната грижа за прането без Bosch. С над 1000 патента в областта на прането и сушенето, Bosch заема челно място в областта на изобретенията. Всички технически иновации, разработени от Bosch, винаги са имали една обща цел: да бъдат толкова ефективни, колкото е необходимо и да пестят колкото е възможно повече енергия. По този начин Bosch гарантира идеално изпиране всеки път.

Иновации от Siemens 

Едно домакинство работи най-добре с уреди, които съчетават висококачествена технология с иновативни функции и ниска консумация на електроенергия. Можете да откриете всичко това за Вашето пране сред най-добрите изобретения на Siemens. Например първата перална машина, която знае как да премахва петна. Цикълът връхни дрехи/хидроизолиране изпира и същевременно водоизолира Вашите текстили, като барабанът varioSoft гарантира много нежно почистване и звукова изолация за изключително тих режим на работа. И най-хубавото изобретение: първата сушилня в света, която поддържа ниско енергийно потребление благодарение на автоматичната функция за самопочистване на кондензатора.

Система на Siemens за борба с петната 

Петната от трева, домати и червено вино не са еднакви. Благодарение на иновативната система на Siemens за борба с петната, всяко петно се обработва отделно. За да се постигне това, най-новата технология на Siemens контролира последователността на интелигентните програми и движенията на барабана за различните видове петна. Това означава, че изпирането ще бъде нежно или интензивно в зависимост от изискванията. Уникалната структура на барабана varioSoft активно подпомага премахването на петната, както и специално оформените асиметрични лопатки. Това допринася за лесното отстраняване на петната без използване на специални допълнителни препарати.

Lindner Hotels & Resorts

Привлекателни места за бизнес срещи, прекрасни спа центрове или изискани хотели с голф игрища. Lindner Hotels & Resorts са толкова разнообразни, колкото са и изискванията на техните гости. Обслужването - приятелско и семпло. Концепцията - промяна от традицията към иновацията. Можете да бъде сигурни, че там, където се държи на качеството, перилният препарат, който е номер 1 в Германия, също играе важна роля. Защо просто не се настаните в хотел Lindner и не се оставите да Ви поглезят?!