Skip to Content

Чисто и меко пране, нежно към кожата ми

Nubrozdintas, kraujuojantis berniuko kelis. Kojos stambiu planu.

Чисто и меко пране, нежно към кожата ми

 

1. Правилният продукт

Някога на вас или на член от семейството да се е случвало да получите раздразнение на кожата от вашия перилен препарат? Може да намалите значително риска от поява на кожни раздразнения, като използвате само перилен препарат и омекотител за чувствителна кожа. Persil и Silan разработиха продукти, които предлагат перфектна чистота и грижа за вашето пране, същевременно са нежни към кожата. Тествани от ECARF (Европейски център за изследване на алергиите) и одобрени от дерматолози.

2. Дозиране

Спазвайте дозата, препоръчана на опаковката на продукта.

3. Циркулиране на водата

Уверете се, че не претоварвате барабана на пералната машина, за да има достатъчно място за дрехите и водата, която да циркулира точно по време на измиване. Това ще помогне за по-добро изплакване от перилния препарат.

4. Правилно изплакване

Оставете цикъла на изплакване да завърши до края, така че остатъците от каквито и да било продукти да се бъдат отстранени правилно. Ако изберете кратка програма обърнете внимание на цикъла на изплакване, защото тези програми използват по-малко вода за изплакване, Ако се колебаете, използвайте функцията „по-дълго изплакване“ или повторете цикъла на изплакване.

5. Сушене на дрехите

Сушите ли прането си навън? Обикновено това е по-приятният и лесен начин. За предпочитане е да не го правите в сезона на сенната хрема, защото полените във въздуха може да се прикрепят към прането ви и да причинят дразнене, докато ги носите.

6. Нови дрехи

Не забравяйте да изперете новата си дреха поне веднъж, преди да я облечете за първи път, за да може да премахнете остатъците от производството, както и да я омекотите и така да  ограничите дразненето на кожата.