Skip to Content

Натурални съставки

Природата ни дава енергия и сила, а сега природата ни дава новия Persil Green Power.

Със 100% ефективност на Persil и 85% натурални съставки, Persil Green Power гарантира мощно отстраняване на петна, като същевременно щади околната среда.

Опитайте новия Persil Green Power за устойчиво бъдеще.

Цялостен принос към устойчивост

С Persil Green Power поемаме ангажимент за по-чист свят чрез ценностите, които стоят зад продукта:

 • Той предлага най-високата ефективност при пране, която можете да очаквате от Persil
 • Неговата формула съдържа 85% натурални съставки
 • Предлага се в PET бутилка, чийто корпус съдържа 50 процента рециклиран материал. Бутилката е също напълно рециклируема
 • С присъдена екомаркировка Blue Angel, специалната екологична съвместимост на Persil Green Power е официално потвърдена

Открийте това, което е най-подходящо за Вашите нужди

 • Чувствителна кожа

  Чувствителна кожа

  Продуктите Persil Sensitive са разработени за хора с чувствителна кожа. Позиционирани като особено съвместими с кожата препарати, формулите им съдържат специално разработени аромати, които са подходящи за хора с кожни алергии и нямат оцветители.

 • Хигиенично чисто пране

  Хигиенична чистота

  Поколения наред с ентусиазъм разработваме иновации, за да постигнем отлични резултати при прането на Вашето пране. Чистото пране допринася за по-здравословна среда за Вас и Вашето семейство. Продуктите на Persil, с технологията Deep Clean, гарантират хигиенично чистото пране, което желаете.

 • Микропластмаса

  Микропластмаса

  Persil неотстъпно работи да гарантира, че всичките му продукти не причиняват навлизане на микропластмаси в околната среда. Научете повече за важните успехи, постигнати досега, и за бъдещите ни ангажименти.