Skip to Content

Консерванти

surfactants

Интересни факти

В течните продукти консервантите гарантират, че формулите остават стабилни. Без консерванти продуктите може да започнат да миришат неприятно или може да се развият бактерии. Консервантите, които се добавят към перилните препарати и почистващите продукти, са посочени на опаковката независимо от тяхната концентрация, в съответствие с Регламента на ЕС относно детергентите. Така хората, които имат алергии, могат да избягват продукти, съдържащи веществото, към което са алергични, когато решават какво да купят.


Как използваме консервантите? 

Ние използваме консерванти в гел Persil много внимателно и само толкова, колкото е необходимо.

По този начин се опитваме да избегнем доколкото е възможно консервантите, ако запазването може да бъде постигнато от други компоненти в рецептата. По време на приложение гел Persil по принцип се разрежда с много вода.


Открийте това, което е най-подходящо за Вашите нужди

  • Натурални съставки

    Натурални съставки

    Persil работи непрекъснато върху устойчиви решения. Разгледайте иновациите – Persil Green Power – 100% ефективност при почистване, толкова зелено, колкото никога досега.

  • Чувствителна кожа

    Чувствителна кожа

    Продуктите Persil Sensitive са разработени за хора с чувствителна кожа. Позиционирани като особено съвместими с кожата препарати, формулите им съдържат специално разработени аромати, които са подходящи за хора с кожни алергии и нямат оцветители.

  • Хигиенично чисто пране

    Хигиенична чистота

    Поколения наред с ентусиазъм разработваме иновации, за да постигнем отлични резултати при прането на Вашето пране. Чистото пране допринася за по-здравословна среда за Вас и Вашето семейство. Продуктите на Persil, с технологията Deep Clean, гарантират хигиенично чистото пране, което желаете.