Повърхностноактивни вещества

surfactants

Интересни факти

Повърхностноактивните вещества са основните компоненти на повечето перилни и почистващи препарати. Те отстраняват петната и замърсяванията от дрехите и гарантират, че замърсяванията ще бъдат премахнати заедно с водата от прането.


surfactants

Повече за повърхностноактивните вещества на Persil

В продуктите с марката Persil се използват две групи повърхностноактивни вещества:

Анионни повърхностноактивни вещества

Ефективни за почистване на маслосъдържащи замърсявания и маслосъдържащи глинести замърсявания

Нейонни повърхностноактивни вещества

Отлични при отстраняването на наслоени мазнини

Как използваме повърхностноактивните вещества?

За искряща и продължителна чистота: Persil използва повърхностноактивни вещества, за да обезпечи най-добрите резултати от пране, които очаквате от перилния препарат, на който сте се доверили. Всички наши повърхностноактивни вещества са напълно биоразградими.

Повърхностноактивните вещества могат да бъдат на нефтена основа или да бъдат с естествен произход (напр. от масло от палмови ядки). Ако като основа се използва масло от палмови ядки, ние гарантираме, че това масло се получава по екологичен начин съгласно модела на равновесие на материалите RSPO до края на 2020 г. като част от нашия ангажимент за по-чист свят. 


Открийте това, което е най-подходящо за Вашите нужди

  • Натурални съставки

    Натурални съставки

    Persil работи непрекъснато върху устойчиви решения. Разгледайте иновациите – Persil Green Power – 100% ефективност при почистване, толкова зелено, колкото никога досега.

  • Чувствителна кожа

    Чувствителна кожа

    Продуктите Persil Sensitive са разработени за хора с чувствителна кожа. Позиционирани като особено съвместими с кожата препарати, формулите им съдържат специално разработени аромати, които са подходящи за хора с кожни алергии и нямат оцветители.

  • Хигиенично чисто пране

    Хигиенична чистота

    Поколения наред с ентусиазъм разработваме иновации, за да постигнем отлични резултати при прането на Вашето пране. Чистото пране допринася за по-здравословна среда за Вас и Вашето семейство. Продуктите на Persil, с технологията Deep Clean, гарантират хигиенично чистото пране, което желаете.