Интересни факти

Loading...

В течните продукти консервантите гарантират, че формулите остават стабилни. Без консерванти продуктите може да започнат да миришат неприятно или може да се развият бактерии. Консервантите, които се добавят към перилните препарати и почистващите продукти, са посочени на опаковката независимо от тяхната концентрация, в съответствие с Регламента на ЕС относно детергентите. Така хората, които имат алергии, могат да избягват продукти, съдържащи веществото, към което са алергични, когато решават какво да купят.

Как използваме консервантите? 

Loading...

Ние използваме консерванти в гел Persil много внимателно и само толкова, колкото е необходимо.

 

По този начин се опитваме да избегнем доколкото е възможно консервантите, ако запазването може да бъде постигнато от други компоненти в рецептата. По време на приложение гел Persil по принцип се разрежда с много вода.

Открийте това, което е най-подходящо за Вашите нужди

Натурални съставки

Persil работи непрекъснато върху устойчиви решения. Разгледайте иновациите – Persil Green Power – 100% ефективност на почистването, толкова зелено, колкото никога досега.

Чувствителна кожа

Продуктите Persil Sensitive са разработени за хора с чувствителна кожа. Позиционирани като особено съвместими с кожата препарати, формулите им съдържат специално разработени аромати, които са подходящи за хора с кожни алергии и нямат оцветители.

Хигиенична чистота

Чистото пране допринася за по-здравословна среда за Вас и Вашето семейство. Със своята технология Deep Clean продуктите на Persil ще поддържат Вашето пране хигиенично чисто.