Хигиенично чисто пране

Хигиената е много повече от просто искряща чистота: грижата за семейството започва с подходяща хигиена. Доверете се на технологията Deep Clean на Persil за хигиенично чисто пране.

Нашето обещание към Вас

Чистото пране е важно за добруването на семейството и близките Ви. Благодарение на технологията Deep Clean всички продукти на Persil Ви гарантират дрехи без петна. За отстраняването на престояли или упорити петна прахообразните универсални перилни препарати са особено подходящи, тъй като съдържат белина. Това важи и за прането на бели тъкани. Препаратите за цветно пране са разработени специално за пране на цветни тъкани и дрехи и поради това не съдържат белина или оптични избелващи вещества, ето защо тези препарати са особено нежни. Persil Sensitive гел е подходящ и за цветно пране например.


Когато е необходима допълнителна хигиена

За хигиенично чисто пране препоръчваме да използвате Persil Universal прах. За да се предпази пералнята и да се подобри чистотата в нея, е полезно да се пере периодично – в нормалното домакинство например веднъж седмично – на по-висока температура (например 60 градуса) с универсален прахообразен препарат Persil.

Пране при по-висока температура

Също и ако в домакинството има хора със заразни болести, например грип, микоза, кожна или чревна инфекция или отслабена имунна система, горната препоръка е добре да се прилага. Проверете инструкциите на етикета за грижа на дрехата преди всеки цикъл на изпиране. Важно е да се знае, че перилните препарати на основата на белина не са подходящи за цветни или тъмни тъкани.

Предпочитайте по-дълги програми за пране

За добрите неща е нужно време: При взискателно пране също трябва да избягвате кратки програми или бърз цикъл на изпиране, а да избирате програмата за пране с най-дълго време на работа.

След изпиране се опитайте незабавно да прострете прането на простора или сушилника, за да се възпрепятства образуването на микроби в барабана поради високата влажност, дължаща се на влажното пране.

Ако атмосферните условия позволяват, оставете прането да изсъхне на открито и не използвайте сушилня.

Хигиената във време на коронавирус

Моля, обърнете внимание: Никой от нашите продукти, предлагани в момента, не е ефективен срещу коронавирус. Все още не могат да бъдат проведени тестове върху новия коронавирус (SARSCoV-2). Затова препоръчваме да се прилагат допълнителни хигиенни мерки у дома, за да се осигури по-здравословна среда за живот. Допълнителна полезна информация можете да намерите тук:

https://cleanright.eu/

Открийте това, което е най-подходящо за Вашите нужди

  • Натурални съставки

    Натурални съставки

    Persil работи непрекъснато върху устойчиви решения. Разгледайте иновациите – Persil Green Power – 100% ефективност при почистване, толкова зелено, колкото никога досега.

  • Чувствителна кожа

    Чувствителна кожа

    Продуктите Persil Sensitive са разработени за хора с чувствителна кожа. Позиционирани като особено съвместими с кожата препарати, формулите им съдържат специално разработени аромати, които са подходящи за хора с кожни алергии и нямат оцветители.

  • Микропластмаса

    Микропластмаса

    Persil неотстъпно работи да гарантира, че всичките му продукти не причиняват навлизане на микропластмаси в околната среда. Научете повече за важните успехи, постигнати досега, и за бъдещите ни ангажименти.