Skip to Content

Аромати

surfactants

Интересни факти

Ароматите представляват смес от ароматни съставки, които придават на Вашето пране приятен аромат. От няколко хиляди различни парфюмни компоненти, използвани за създаването на приятни и дълготрайни аромати, някои се свързват по-често с алергии от други и поради това са отбелязани на опаковката на козметичните продукти, както и на перилните и почистващите продукти. Ето защо те ясно са обозначени на етикетите на Persil. Целта е да се помогне на хората с алергии да избягват продукти, съдържащи веществото, още при покупката.


Как използваме ароматите?

Ароматите не само придават приятен и дълготраен аромат на Вашето пране, но и на самите продукти на Persil. В зависимост от разновидността сме избрали такива аромати, които ще Ви радват с аромата на чисто, свежо изпрано пране по-дълго време. Освен това някои специално разработени парфюми се борят с неприятните миризми, което е особено важно за спортното облекло. Всички аромати, които използваме, отговарят на всички законови изисквания и са тествани задълбочено за съвместимост със здравето. Нашите продукти за чувствителна кожа не съдържат аромати, които трябва да бъдат декларирани.


Откъде идват съставките?

Някои от ароматните съставки в Persil са извлечени от природата. Но някои съставки са изкуствено произведени, за да се елиминират нежеланите странични продукти от природата или да се осигурят достатъчни количества.

You need to accept cookies to play this video

Открийте това, което е най-подходящо за Вашите нужди

  • Натурални съставки

    Натурални съставки

    Persil работи непрекъснато върху устойчиви решения. Разгледайте иновациите – Persil Green Power – 100% ефективност при почистване, толкова зелено, колкото никога досега.

  • Чувствителна кожа

    Чувствителна кожа

    Продуктите Persil Sensitive са разработени за хора с чувствителна кожа. Позиционирани като особено съвместими с кожата препарати, формулите им съдържат специално разработени аромати, които са подходящи за хора с кожни алергии и нямат оцветители.

  • Хигиенично чисто пране

    Хигиенична чистота

    Поколения наред с ентусиазъм разработваме иновации, за да постигнем отлични резултати при прането на Вашето пране. Чистото пране допринася за по-здравословна среда за Вас и Вашето семейство. Продуктите на Persil, с технологията Deep Clean, гарантират хигиенично чистото пране, което желаете.