Интересни факти

Loading...

Ароматите представляват смес от ароматни съставки, които придават на Вашето пране приятен аромат. От няколко хиляди различни парфюмни компоненти, използвани за създаването на приятни и дълготрайни аромати, някои се свързват по-често с алергии от други и поради това са отбелязани на опаковката на козметичните продукти, както и на перилните и почистващите продукти. Ето защо те ясно са обозначени на етикетите на Persil. Целта е да се помогне на хората с алергии да избягват продукти, съдържащи веществото, още при покупката.

Как използваме ароматите?

Loading...

Ароматите не само придават приятен и дълготраен аромат на Вашето пране, но и на самите продукти на Persil. В зависимост от разновидността сме избрали такива аромати, които ще Ви радват с аромата на чисто, свежо изпрано пране по-дълго време. Освен това някои специално разработени парфюми се борят с неприятните миризми, което е особено важно за спортното облекло. Всички аромати, които използваме, отговарят на всички законови изисквания и са тествани задълбочено за съвместимост със здравето. Нашите продукти за чувствителна кожа не съдържат аромати, които трябва да бъдат декларирани.

Откъде идват съставките?

Някои от ароматните съставки в Persil са извлечени от природата. Но някои съставки са изкуствено произведени, за да се елиминират нежеланите странични продукти от природата или да се осигурят достатъчни количества.

Открийте това, което е най-подходящо за Вашите нужди

Натурални съставки

Persil работи непрекъснато върху устойчиви решения. Разгледайте иновациите – Persil Green Power – 100% ефективност на почистването, толкова зелено, колкото никога досега.

Чувствителна кожа

Продуктите Persil Sensitive са разработени за хора с чувствителна кожа. Позиционирани като особено съвместими с кожата препарати, формулите им съдържат специално разработени аромати, които са подходящи за хора с кожни алергии и нямат оцветители.

Хигиенична чистота

Чистото пране допринася за по-здравословна среда за Вас и Вашето семейство. Със своята технология Deep Clean продуктите на Persil ще поддържат Вашето пране хигиенично чисто.