Вие или някой от членовете на Вашето семейство имате чувствителна кожа? Тогава нашият прах за пране, подходящ за хора с алергии, е правилният избор за Вашето пране! Още през 2009 г. Persil Sensitive беше първият перилен препарат в света, който получи титлата перилен препарат, подходящ за хора с алергии, от Европейската фондация за изследване на алергиите (ECARF). Persil Sensitive съдържа специално разработени аромати, подходящи за хора с алергии, и нямат оцветители.

 

Потърсете повече информация тук

 

Докато Persil Sensitive Megaperls® съдържа оптични избелващи вещества, които правят бялото пране още по-блестящо, Persil Sensitive гел е идеален за цветното пране.

 

Трябва ли страдащите от алергии да използват по-малко количество перилен препарат от посоченото на опаковката на продукта?

Не. Persil Sensitive винаги трябва да се дозира според твърдостта на водата и степента на замърсяване на прането съгласно указанията, посочени на опаковката.

Открийте това, което е най-подходящо за Вашите нужди

Натурални съставки

Persil работи непрекъснато върху устойчиви решения. Разгледайте иновациите – Persil Green Power – 100% ефективност на почистването, толкова зелено, колкото никога досега.

Хигиенична чистота

Чистото пране допринася за по-здравословна среда за Вас и Вашето семейство. Със своята технология Deep Clean продуктите на Persil ще поддържат Вашето пране хигиенично чисто.

Микропластмаса

Persil неотстъпно работи да гарантира, че всичките му продукти не причиняват навлизане на микропластмаси в околната среда. Научете повече за важните успехи, постигнати досега, и за бъдещите ни ангажименти.