Чувствителна кожа

Вие или някой от Вашите близки предразположени ли сте към чувствителна кожа? Тогава нашият перилен препарат, подходящ за хора с алергии, е правилният избор за Вашето пране! 

Вие или някой от членовете на Вашето семейство имате чувствителна кожа? Тогава нашият прах за пране, подходящ за хора с алергии, е правилният избор за Вашето пране! Още през 2009 г. Persil Sensitive беше първият перилен препарат в света, който получи титлата перилен препарат, подходящ за хора с алергии, от Европейската фондация за изследване на алергиите (ECARF). Persil Sensitive съдържа специално разработени аромати, подходящи за хора с алергии, и нямат оцветители.

Потърсете повече информация тук

Докато Persil Sensitive Megaperls® съдържа оптични избелващи вещества, които правят бялото пране още по-блестящо, Persil Sensitive гел е идеален за цветното пране.

Трябва ли страдащите от алергии да използват по-малко количество перилен препарат от посоченото на опаковката на продукта?

Не. Persil Sensitive винаги трябва да се дозира според твърдостта на водата и степента на замърсяване на прането съгласно указанията, посочени на опаковката.

Открийте това, което е най-подходящо за Вашите нужди

  • Натурални съставки

    Натурални съставки

    Persil работи непрекъснато върху устойчиви решения. Разгледайте иновациите – Persil Green Power – 100% ефективност при почистване, толкова зелено, колкото никога досега.

  • Хигиенично чисто пране

    Хигиенична чистота

    Поколения наред с ентусиазъм разработваме иновации, за да постигнем отлични резултати при прането на Вашето пране. Чистото пране допринася за по-здравословна среда за Вас и Вашето семейство. Продуктите на Persil, с технологията Deep Clean, гарантират хигиенично чистото пране, което желаете.

  • Микропластмаса

    Микропластмаса

    Persil неотстъпно работи да гарантира, че всичките му продукти не причиняват навлизане на микропластмаси в околната среда. Научете повече за важните успехи, постигнати досега, и за бъдещите ни ангажименти.