Поколения наред с ентусиазъм разработваме иновации за Вашето пране с най-добрите характеристики. Поехме ангажимент да допринасяме за един по-чист свят, като Ви предоставяме продукти, които са безопасни за Вас, Вашето семейство и околната среда и осигуряват перфектни резултати при прането.

  • Формулите на нашите продукти непрекъснато се развиват, за да осигуряват още по-добри характеристики при пране на ниска температура, като по този начин допринасят за спестяване на енергия и намаляване на отпечатъка ни върху околната среда.
  • Нашите съставки непрекъснато се развиват, за да се подобрява тяхната разградимост с цел опазване на природата.

Днес вече всички опаковки на Persil са напълно рециклируеми, когато се унищожават по правилен начин. Стараем се също да увеличаваме частта от вече рециклираните пластмаси, които ще използваме в нашите опаковки през идните години, а също и да използваме органични пластмаси.

Persil: Отговорни иновации за Вас и за околната среда. За по-чист свят, стъпка по стъпка.

Нашите съставки
Нашите опаковки
Нашият производствен процес
Вашият принос

Да направим нашия свят по-чист

  • Нашите сертификати

    Нашите сертификати

    Henkel е пионер в разработването на щадящи околната среда перилни препарати и е първата компания, подписала Хартата за устойчиво почистване на A.I.S.E. (Международната асоциация на производителите на сапуни, перилни, миещи, почистващи и поддържащи препарати) през 2005 г. Компаниите, които се присъединяват към тази инициатива на International Laundry & Home Care Association (Международната асоциация на производителите на сапуни, перилни, миещи, почистващи и поддържащи препарати), се задължават непрекъснато да подобряват своите процеси и да докладват ежегодно за постигнатия икономически, екологичен и социален напредък по определени ключови показатели.

  • Чувствителна кожа

    Чувствителна кожа

    Продуктите Persil Sensitive са разработени за хора с чувствителна кожа. Позиционирани като особено съвместими с кожата препарати, формулите им съдържат специално разработени аромати, които са подходящи за хора с кожни алергии и нямат оцветители.

  • Хигиенично чисто пране

    Хигиенична чистота

    Поколения наред с ентусиазъм разработваме иновации, за да постигнем отлични резултати при прането на Вашето пране. Чистото пране допринася за по-здравословна среда за Вас и Вашето семейство. Продуктите на Persil, с технологията Deep Clean, гарантират хигиенично чистото пране, което желаете.