Persil работи неуморно, за да предостави на Вас и Вашето семейство най-добрата и най-модерната технология за искрящо чисто пране. Тъй като всеки продукт се създава специално, за да отговори на различни потребности, съставът на продуктите също е различен.

 

Всяка съставка е внимателно подбрана, за да предостави най-добрите си характеристики, и същевременно да осигури съвместимост с кожата и околната среда. Научете повече за съставките на Persil, като изберете от следващия списък.

Henkel поддържа традиция  да предлага само продукти, които са защитени и са съвместими със здравето и околната среда. За продуктите на Persil се използват само съставки, които съответстват на всички правни изисквания на ЕС и са широко изпитани за съвместимост със здравето. Допълнителна информация относно безопасността на продуктите можете да откриете тук: 

 

https://www.henkel.com/sustainability/positions/product-safety

 

Можете да научите повече  на следния уебсайт: Никой от нашите перилни и почистващи продукти не са тествани върху животни

 

Информация относно микропластмасите можете да откриете тук:

 

https://www.henkel.com/sustainability/positions/microplastics

Открийте това, което е най-подходящо за Вашите нужди

Натурални съставки

Persil работи непрекъснато върху устойчиви решения. Разгледайте иновациите – Persil Green Power – 100% ефективност при почистване, толкова зелено, колкото никога досега.

Чувствителна кожа

Продуктите Persil Sensitive са разработени за хора с чувствителна кожа. Позиционирани като особено съвместими с кожата препарати, формулите им съдържат специално разработени аромати, които са подходящи за хора с кожни алергии и нямат оцветители.

Хигиенична чистота

Чистото пране допринася за по-здравословна среда за Вас и Вашето семейство. Със своята технология Deep Clean продуктите на Persil ще поддържат Вашето пране хигиенично чисто.